Details van een link

Naam site:Rugpijnen & ''Dorn'' -methode
URL site:http://www.dewegnaargezondheid.com
Omschrijving:RUGPIJNEN KUNNEN DOOR DE ’’DORN’’ -METHODE VERDWIJNEN!
De boodschap van de ’’Dorn’’-methode kan zonder medische voorkennis begrepen worden, de basis van de ’’Dorn’’-methode is altijd de correctie van beenlengteverschil! De benen zijn de steunpilaren van ons bekken, als deze steunpilaren ongelijk lang zijn, ontstaat er een bekkenscheef-stand!
Dit is een veelvoorkomend probleem, het leidt vaak tot heiligbeenverschuivingen veel chronische problemen: (darm- en blaasproblemen, heupklachten, lage rugklachten, kniepijn, nekklachten, voetproblemen, verzakkingen, scoliose, etc.).

BEENLENGTEVERSCHIL
Om beenlengteverschil te corrigeren gaat men in sommige therapievormen het “te” korte been kunstmatig langer maken (hakverhoging e.d.), hier bewandeld “Dorn” de andere weg, n.l. het korter maken van het “te “ lange been op een natuurlijke manier,
Dieter Dorn erkent deze ontwikkeling intuïtief als oorzaak van vele rugklachten. Met zijn eenvoudige maar zeer werkzame natuurlijke correctie van beenlengteverschil evenals de gehele natuurlijke correctie van de wervelkolom, zette hij nieuwe maatstaven.
Bezoekers:2279
Datum:19 Jan 2006
Door:J. Dassen 
Geen beoordelingen van deze link gevonden
 
Ik wil mijn mening geven
Geen meldingen voor deze link
 
Ik wil melden dat deze site niet werkt

Terug