Details van een link

Naam site:Pijnkennis centrum van het Academisch Centrum Maastricht / home-page
URL site:http://www.pijn.com/
Omschrijving:Het PKC van het academisch ziekenhuis Maastricht verschaft informatie over pijn voor zowel patiënten als medici.
Bezoekers:2469
Datum:14 Jul 2000
Door:Corine Liebregts-Verschure 
RatingDatumDoor
3 Mrt 2006Theo Coenen
 In de beschrijving staan enkele onwaarheden. stress is geen oorzaak van rugpijn, en zal er ook niet voor zorgen dat dit erger wordt. De rugpijn zoals ik al enkele jaren heb is door overbelasting van mijn onderrug waardoor er 2 discushernia's zitten en enkele vergroeiingen van de zenuwdoorgangen. Het niet erkennen van de problemen door een Nederlandse specialist en het aangeven van het zit tussen de oren heeft ervoor gezorgd dat ik zeer lange tijd onnodig antidepresiva heb moeten gebruiken. Door het niet erkennen en op tijd behandelen van de klachten zit ik nu in de problemen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijn baan kwijt ben en in inkomen ongeveer 50% erop achteruit ben gegaan. Ik ben best bereid om dit eens duidelijk te maken in een persoonlijk gesprek.
7 Jan 2004martine mets
 ik vind geen informatie over de aspecten: leven met chronische pijn,sociaal isolement met vaak psychische gevolgen, het maatschappijbeeld in onze samenleving over mensen met pijn, omgaan met 'die' mensen die niet beantwoorden aan de heersende waarden van 'fitheid','dynamisme'...wat daarmee? Met dank, martine mets
12 Aug 2003ida
 
Ik wil mijn mening geven
Geen meldingen voor deze link
 
Ik wil melden dat deze site niet werkt

Terug