Details van een link

Naam site:Natural Healthcare
URL site:http://www.naturalhealthcare.nl/
Omschrijving:Met succes behandel ik rugpijnpatiënten met een combinatie van natuurlijke technieken, zonder bijwerkingen. Meestal zijn er na drie behandelingen al merkbare resultaten.
Het is juist de techniek-combinatie die zo effectief is, omdat alle facetten van de klacht behandeld worden. Doel: herstel van vitaliteit en algehele gezondheid: veel meer dan het behandelen van de klacht alleen.
12 jaar ervaring.
Bezoekers:1286
Datum:28 Mei 2005
Door:monika denes 
RatingDatumDoor
5 Jun 2005Rogier
 Mijn rugklachten zijn een ongeveer half jaar geleden begonnen. De chiropracter en fysio gaven aan dat deze was ontstaan door een jarenlange foutieve werkhouding achter de computer. Zij wisten de pijnen enigszins te reduceren, maar na een dag werken kon ik thuis niet meer fatsoenlijk zitten. Vervolgens op aanraden van mijn vriendin naar Monika gegaan. Aangezien ik in de familie tradititionele artsen heb zitten stond ik in eerste instantie wat sceptisch tegenover deze manier van behandelen. Zij heeft mij combinatie behandelingen gegeven, waarbij het herstel van de energiebanen centraal stond. Slechts na vijf behandelingen heb ik nauwelijks nog last van mijn rug. Alleen na intensief squashen heb ik soms een beetje pijn. Verder ben ik helemaal verlost van mijn rugklachten.
 
Ik wil mijn mening geven
Geen meldingen voor deze link
 
Ik wil melden dat deze site niet werkt

Terug