Onderwerp even bijpraten; ik ben zo boosMaandag 17 December 2012 
DoorMieke62
ik ben al even niet meer geweest,maar kom even bijpraten.
Op het moment ben ik boos en teleurgesteld. 3 weken geleden ben ik op controle geweest( 6weken na de operatie) en omdat ik zo vreselijk veel pijn heb in mijn been/kuit/voet.
De arts wil dat ik naar de pijnpoli gaat, maar ik heb daar om een andere reden twijfels over,maar ik wilde er wel naar toe voor een gesprek,> hij zou per direct de aanvraag doen en er spoed opzetten, vanochtend heb ik de pijnpoli gebeld en gevraagd of ze al wisten wanneer ik kon komne, zij konden helemaal geen aanvraag vinden, daarop heb ik de secr van mijn specialist gebeld en die was er weer niet, maar iemand anders heeft even gekeken, blijkt de arts "vergeten"te zijn om de aanvraag weg te sturen!!
Nou daar wordt ik zo boos om, eerst mijn om proberen te praten om naar de pijnpoli te gaan en dan gewoon verzuimen om de aanvraag weg te doen.
Ik heb het helemaal gehad met de arts en t ziekenhuis, al vanaf het begin zijn er problemen, elke keer is er wat anders aan de hand.Ik hebhelemaal geen trek meer in de pijnpoli, maar wat dan, ik moet iets.
Ik heb zo vreselijk veel pijn, ik kan niets meer hebben op /aan mijn been, zelfs het water uit de douche doet pijn.
Slapen doe ik vreselijk slecht. dus nu weet ik het even niet meer, ik krijg van veel mensen het advies om naar belgie te gaan,maar daar zie ik ook erg tegen op, niet tegen belgie,maar de reis, ik kan niet zitten en mijn man ziet zeer slecht,en ik ben al eens geopereerd in Belgie,al 2x en daar heb ik minder goede ervaringen mee.
Ik sta nu met de rug tegen de muur, enerzijds heb ik zoiets, ik zet er een punt achter en stop met alles wat met de rug te maken heeft,maar dat is wel snel na 7 weken, maar naar een ander ziekenhuis schiet ook niet op, dan heb je weer een wachtlijst, maar na deze arts heb ik ook geen trek meer in.
Wat moet ik nu toch doen???