Onderwerp Re:BabbelhoekWoensdag 9 Juni 2004 
DoorAlex 1
Beste Webbie,

Niet getreurt dit is geen boze reactie:
Het door jou in het leven geroepen babbelhoekje schijnt dus schijnbaar geen babbelhoekje maar een afmaakhoekje te zijn geworden.

Mijn complimenten dat je dit deel van het forum sluit wat never en nooit aansloot op de essentie van een rugforum (onderwerpen wat gaat over uitsluitent je rug).

Mijninziens is een rugforum bedoelt om medelotgenoten verder te helpen in hun rugproblematiek, voor sociale aspecten en psychische problemen van allerlei bijkomstige zaken zijn er mijninziens andere forums waar mensen terecht kunnen.

Dat je mensen een vrijbrief geeft/gaf om de bijkomende sores te laten plaatsen in de babelhoek zonder dat er (waar menigen goed van op de hoogte is een moderator aanwezig is) is op zich al een pluspunt dat daar weer dankbaar misbruik van wordt gemaakt is dieptriest.

Zoals in het tv stukje van Omroep Gelderland al is aangegeven de NVVR staat voor info over de rug etc en niet over het mekaar afzeiken in een babbelhoek danwel berichten plaatsen over ander soort leed.!!!!

Mijn complimenten voor dit besluit in de hoop dat deze site idd gaat over behulpzaamheid dan het mekaar afmaken/afvallen op deze site,

Met vriendelijke groet van een destijdszoekende rugpatient.,
die dankzij dit forum weer voor 75 % geniet van zijn leven.

Alex 1