Onderwerp Neuro simulator heeft 3 maanden gewerktVrijdag 5 September 2014 
DoorMBuck
Hallo,

Ik ben nieuw hier en na het lezen van diverse berichten wil ik mijn vraag ook eens in de groep gooien. Ik heb in november 2012 een neuro simulator van Medtronic geïmplanteerd gekregen. Ik heb me goed aan de leefregels gehouden en ben 3 maanden vrijwel pijn vrij geweest.

Na die 3 maanden heb ik in samenspraak met mijn arts besloten de medicatie te gaan verminderen, maar toen ging het mis. Ik ben nu weer terug bij af en slik nog meer pijnstillers dan voor de implantatie. Mijn arts heeft mee doorverwezen naar het AMC, waar de specialist mij blij gemaakt heeft met nog een kleine kans op een beter leven. Helaas is die arts voor onbepaalde tijd uitgeschakeld en wil zijn vervanger de operatie niet uitvoeren, omdat deze te experimenteel is. Voor een morfine pomp vindt hij me te jong, dus wat nu? De vervanger van mijn arts heeft mij alleen telefonisch gesproken en heeft daarop zijn conclusie getrokken.

Ik heb uit pure wanhoop nu maar gevraagd om revalidatie therapie, omdat ik zie dat ook mijn man het steeds zwaarder krijgt met de situatie en ik ook vast loop. Ik slik per dag 300 gram lyrica, 50 mg Amitriptyline, 400 mg tramadol om de pijn dragelijk te maken. Ik werk nog 20 uur in de week, omdat we niet zonder inkomen kunnen en ik niet in aanmerking kom om afgekeurd te worden. Eenmaal thuis lig ik veel op bed en als ik een dag op stap wil moet ik in een rolstoel.

Zijn er mensen met een vergelijkbare situatie of mensen die in een vergelijkbare situatie hebben gezeten en die zijn geholpen? Ik ben wanhopig!